Helg och tippande

Kupong skapad lö 09-02-28 14:23

insats: 10.00 SEK
möjlig vinst 8862.00 SEK
datumevenemangtypSPELresultatodds
lö 09-02-28 20:00Athletic Bilbao - Sevilla
multiplar
Spa. Primera Division2 2.55
lö 09-02-28 22:00Espanyol - Real Madrid
multiplar
Spa. Primera Division2 1.95
sö 09-03-01 15:00Reggina - ACF Fiorentina
multiplar
Ita. Serie A2 2.40
sö 09-03-01 15:00UC Sampdoria - AC Milan
multiplar
Ita. Serie A2 2.20
sö 09-03-01 17:00Werder Bremen - Bayern München
multiplar
Tys. 1. Bundesliga2 2.25
sö 09-03-01 17:00Numancia - Dep La Coruña
multiplar
Spa. Primera Division2 2.65
sö 09-03-01 19:00Valencia - Real Valladolid
multiplar
Spa. Primera Division1 1.80
sö 09-03-01 20:30FC Internazionale - AS Roma
multiplar
Ita. Serie A1 1.85
sö 09-03-01 21:00Lyon - Rennes
multiplar
Fra. Ligue 11 1.70
     886.20

Matcherna känns väldigt säkra, det är väl de italienska matcherna som kan hända lite konstiga saker men Fiorentina möter de som ligger sist så de borde vinna, Milan är dåliga på borta plan men måste vinna för att ha någon hans att komma ikap Inter. Inter har inte förlorat hemma denna säsong än. Sen i Spanien så möter la coruna de som ligger sist vilket betyder vinst. Real i bra form kommer vinna. Sevilla är väl den osäkraste men möter ett formsvagt lag, Valencia hemma betyder bara vinst. Beyern Munchen i storform efter champions leage seger och Lyon har inte förlorat hemma än denna säsong. Känns bra? Ja det känns mycket bra

Arlanda IBK/IBF - SK Vide

Resultat: 4-5

Målskyttar: 2 mål Peter, 1 mål Tobbe, 1 mål Sven, 1 mål Sekan

Assisterande Coach för dagen till Coach David så lyckades vi lägga upp en perfekt taktik och mycket bra med de förändringar vi gjorde i kedjorna, coach seger. Vi är ett lag som behöver bra motstånd för att vi ska spela riktigt bra och det fick vi på matchen. Motståndarna hade dragit ner 3 spelare från division 3 laget och 2 av dessa har producerat mest poäng i de laget och jag tror dessa spelar taggade vårat lag extra mycket. Första perioden såg mycket bra ut. vi hade mycket boll inom laget, det var inte stressigt på back sidan, vi väntade på lägena och vi skapade många bra lägen. Trots att vi tränar väldigt mycket avslut så missar vi grymt många bra lägen eller hur Sekan?
Efter första perioden så leder vi med 2-1 efter ett mål från Tobbe som går på något konstigt sätt men det ligger mycket vilja bakom det målet, inte det snyggaste men det var mål. Andra målet är en kontring där en back lägger en diagonalare till Sven som står vid andra stolpen och stötter in den.
Andra perioden är den sämsta av de tre men ändå är den inte dålig, tror att den här matchen är våran bästa på hela säsongen. Små slarvar lite, blir smått nervösa, antagligen för att vi börjar få för stort självförtroende och tror att vi kan göra allt själva. Efter denna period står det 2-2 efter en markerings miss i försvaret i slutet av perioden.
Inför sista så säger vi att vi ska jobba mer för varandra och laget, försöka gå tillbaka till samma spel som i första perioden. Vi kommer tillbaka till samma spel och skapar mycket men det är motståndarna som orättvist tar ledning med 3-2 men vi kvitterar omgående genom Sekan, upp i nätaket från nära håll. Sen inspel mitt i slottet fram till Peter som gör sitt hårdaste skott för säsongen, rätt upp i krysset. Sen får vi PP som inte spelas allt för bra men efter en grov försvars miss från Arlanda så kommer vi två mot noll och en sidleds pass till Peter så har vi vänt matchen och leder med 5-3. Arlanda tar timeout, tar ut målvakten och lyckas kvittera till 5-4 vilket blir slutresultatet.

Slutanalys:
Vi måste fortsätta träna avslut, Lutte gör en grym match i mål och vi kommer nog spela bättre i div 4 när vi möter bättre motstånd, hoppas bara vi tar chansen. Man hört talas om hemma domare men det här var ganska överdrivet, trots detta håller vi oss lugna vilket är mycket starkt

Player of the day: Hela laget gör en grym insatts men återigen är det Peter som gör 2 match avgörande mål och kämpar på bra genom hela matchen the player

Akuten är ett skämt

Där var jag igår och nej det var inget jätte allvarligt. Ganska kul egentligen för när man säger att man ska till akuten så tror de flesta att att man är på väg att dö men jag ska säga dig att de flesta som är på akuten har gjort illa nageln eller är hypokondriker (sådana som tror att de är sjuka). Sen är det pga dessa personer som man får vänta så sjukt länge på akuten, bort med dem så får de som är skadade lite snabbare vård så slipper man sitta där i 6 timmar och nästa dö av hunger. Min diagnos vart iallafall att ledbanden är halft sönder i höger fot och ska hoppa på kryckor upp till 6 veckor, har även fått någon gel som är smärtsillande och inflamations nedsättande och på det ska jag käka ipren för det är också smärtstillande och inflamations nedsättande. Just nu så är min fot så svullen att jag inte har någon knöl på utsidan på höger fot, ser ganska så konstigt ut. Jag undrar också hur länge jag kommer hoppa på kryckor, brukar inte direkt följa läkarens råd, tror inte många gör det heller för de överdriver alltid läkningstiden. Avslutar allt med att säga att Akuten är ett skämt.

Istället för utövare av innepinne så blir jag coach med Zekan några dagar framöver, första träningen ikväll och match i helgen mot Arlanda som kämpar för att hålla sig kvar i div5 och vi måste försöka vinna stort för att försöka gå upp till div4. Vi har mycket press på oss de här sista matcherna och det är nu det är kul och spela, när man känner att man har nått och spela för och målet på säsongen är nära.

Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag?

X.O.X.O


Sk Vide - Mälby

Matchresultat: 16-5

Målskyttar: Typ hela laget

Vi inleder matchen bra och med högt tempo men med en del slarv i avsluten och vi säger i paus tid att vi ska fortsätta i samma tempo och moral som i första men med små förbättringar. Istället ändras andra perioden till en period med många misstag, många i laget blir för målkåta och jobbar inte hem medans försvaret vill upp och göra mål, ingen bra kombination. Samtlga deras 5 mål är försvars missar och vi skulle kunnat ha gjort många flera mål om inte jag hade varit i en sån sjuk måltorka. Fanns även fler som missade men vi hade även tur i vissa mål. Helheten ser bra ut och vi var hundra procentiga i powerplay, tror vi spelade 4 stycken. Om vi ska kunna ha samma siffror nästa match mot Arlanda måste vi ha ett bättre försvar för det är därifrån man bygger målchanserna. Första femman presterade mest framåt men såg smått ostabila ut backåt medans andra femman missade mycket framåt men såg stabilare ut bakåt.

Player of the day: Johan "Slurp" Andersson, 7 poäng totalt för dagen och mycket stabil bakåt

Alla hjärtans dag..... i morgon

Varför vi firar alla hjärtans dag är en historia isig och många vet inte varför så tänkte ta upp myten om jag får säga mitt. För om jag kommer ihåg rätt så var det mellan 300-200 f.kr som det var en präst i Rom som hette Valention, han vigde par i smyg. När personen som satt högst upp kom på honom så dömdes han till halshuggning. Dagen innan avrättningen så skickade han ett brev till sin käraste och det är därför vi firar alla hjärtans dag och ger något fint, behövligt, fult eller nånting till någon som betyder/inte betyder något. Tror många killar gör det för att man MÅSTE men vad gör man inte för sin käraste. De fattar inte hur mycket vi egentligen ställer upp.

Snackade annars med en kändis idag, Sladjan, han som är expert kommentator på Canal+ just nu. Jag och Thomsson köpte hamburgare på MAX och vi ställde oss bakom honom och han sade: "Jag står inte i kön"
AUTOGRAF!!! NOT!!

Är hos Thomsson nu och precis öppnat en bärs, en miller, ska ta de LUGNT ikväll, har fotbolls turnering med fotbolls laget under hela lördagen, beroende på hur långt vi går. Peter Jansson ska också ta lugnt säger han så vi får se var vi avslutar kvällen. Tog med mig 3 shorter, 2 t-shirtar, hals duk, halsband, och en kofta, har ett litet klädproblem för min lugna kväll.

Take care and pissa i medvind

X.O.X.O

Hela vägen in i kaklet

Torsdag och man har jobbat hela veckan, känns bra och få lite extra cash innan allvaret börjar, tror det är 2 veckor kvar nu tills att allt ska vara perfekt och jag skall kunna verkligen allt. Känns både nervöst och intressant men framförallt känns det som en möjlighet till nånting stort.

Träning i kväll med innebandyn, hoppas på mycket folk och ett bra tempo, något vi har saknat en längre tid nu. Jag ska försöka hålla mig lugn men har sjukt svårt med de när det gäller sport överhuvudtaget. Dålig förlorare som man är så blir det lätt så. Vi matcherna som vi har kvar är viktiga och vi måste börja producera för att kunna klättra upp en division, nu räknas varje mål och vi har 13 mål att ta ikap på 5 matcher tror jag det är. Tufft men möjligt

Helgen är annars ganska fullbokad. Fredag kväll blir de nog utgång sen på lördagmorgon och hela dagen är det inomhus turnering i fotboll, sen på kvällen blir det nog ganska så chill med film. Söndagen mitt på dagen har vi match mot Mälby, ett gäng gamla hockybuttar som inte har allt för mycket talang vare sig med boll eller i huvudet.

Österrike - Sverige
2-0 och snart är två av bröderna Elm i landslaget och det kommer stanna på två också, den tredje stannar i Sverige resten av sin karriär. Det lilla jag såg av matchen så finns det mycket mera att ge men många var inte med och det var en träningsmatch, vad mer kan man begära

Måste bara säga att brun-utan-sol är bra grejer och jag har klippt mig!

X.O.X.O

Dagis vad e de?

Redan slut?

Den frågan ställer sig många idag och det är faktiskt sant, helgen är redan slut, dessa två och halvdagar går snabbare än hela arbets veckan, sant för arbets veckan är dubbelt så lång men ni fattar vad jag menar. Helgerna går alltid så sjukt fort, man hinner adlrig med de man vill göra utan gör massa impuls grejer istället, jag måste börja planera. Men anser samtidigt att helgerna nog inte blir lika roliga då. Det är säkert många som gör som jag, festar lås och slösar energin på helgerna för att sedan vila under arbetsveckorna, helt rätt? Ja absolut!

Spelade match idag med u-laget mot min förra klubb fast div 6 gänget. Det blev en förlust med 6-4 vilket inte säger något om matchen. Fyra av deras mål garvar man åt och fattar inte riktigt hur bollen kunde gå in men sen när vart en sport rättviss? Synd för u-laget som kommer få spela nästa säsong i div 7. Vi spelade annars 2 dåliga perioder och sista så rykte vi upp oss rejällt kanske för att deras små nissar på plan inte orkade springa längre, deras trumpinnar till ben sprang sjukt mycket i början av matchen.
När det sen gäller A-laget så har vi mycket att vissa för oss själva och för klubben att vi är ett gäng för div 4, just nu ligger vi i underläge för att ta oss upp men vi ska klara det och då krävs det sjuk mycket mål i våra kommande matcher så för publiken som kommer följa oss kommande matcher, räkna med mycket mål.

Måste samtidigt ta och gratta landslaget som återigen vinner LG Hockey Games och avslutar med en övertygande seger mot grannlandet Finland. Slut siffrorna vart 4-0 och det fick min mor att vara tyst under kvällen, alltid lika skönt när Sverige vinner mot dom, vilket är oftast!

Nu blir de snabb dusch, snabb nattmacka och snabbt till sängen!

X.O.X.O

Ps. Fast helgen snabbt tar slut så kom inte och gör så här på jobbet

Inte vilken lördag som helst

I dag lördag har de skett ett negativt mirakel, jag vart sjukligt bakis från gårdagens partajande. Jag är ju en av de få som inte blir bakis, vad jag än dricker men nu hände det, måste vara ålder som säger sitt. Så idag kommer det bli en svensson kväll med cola, chips, melodifestivalen och kolla på "På spåret" i repris för att igår kollade man på Lets dance, någon som känner igen sig?

LG Hockey Games har annars varit en lyckad process för Sverige, ska de vinna denna turnering, var ju ett tag sen dem var i närheten och vinna en eurohockey tour tuernering, möter Finland på Söndag där allt avgörs, för Sveriges del räker det med oavgjort

Har annars match i morgon vid 12 tiden i Ekilla hallen, ska spela med u-laget och vi spelar mot min gamla klubb Arlanda fast deras div 6 gäng. Skönt att man inte dricker dagen innan, kommer bli klockrent

Nu har Thomsson lurat in mig i microblogg världen, får se hur den fungerar, inte orkat lära mig allt än men nu får han ta och lära mig lite så man kommer igång med de också

Riktig Svensson familj, känner igen min familj ganska så mycket


X.O.X.O                                                                            "WORD"

Bättre sätt..

..finns det nog om man ska bli miljonär, hästarna springer juh aldrig som man själv vill att de ska, ska nog jobba mig till miljonerna istället eller vänta på nästa jakpot på v64:an, statestiken säger att det är större chans att vinna stora pengar där än v75. Alla som tippar trav har bara en massa statestik även jag har fastnat i det där, har nog hållit på med hästarna förlänge nu vilket enligt statistiken borde betyda att stor vinsten kommer snart.

..att börja komma igång med träningen än att vara små sjuk, vill inte åka på hjärnhinneimflamation igen pga att jag tränar och gjort det misstaget två gånger nu och vill inte göra om det igen, får se om det blir träning i morgon men blir alltid så sjukligt rastlös, får väl sätta mig i badet istället och dröma mig bort

..finns det nog inte att somna på än efter badet, har redan börjat hälla upp vattnet, undrar vad man ska dricka när man ligger där idag, får väl göra en mixblandning, de kommer bli:

Banan
Havregryn
Standard Mjölk
Ägg
Oboy
Socker
Hallon (funkar med jordgubbar också men det hade jag inte)

Har testat det förr och är något jag rekomenderar, är väldigt gott, väldigt nyttigt och det är bra för själen. TESTA iallfall
Ps. För er som vill ha ännu nyttigare tar minimjölk och hoppar över sockret men jag som ska gå upp i vikt ska ha lite fettare Ds.

Take care and test the smoothie!


V 64 Solvalla, Dubbel jakke

Idag på Solvalla och v64 är det dubbel jakpot, en ensam vinnare för mer än 14 miljoner, måste testat och chamsas och den slutliga raden vart:

Avd 1: 7 Bob Hope
Avd 2: 11-9-7-6-4-10-14-2-5

Avd 3: 4 Benskins

Avd 4: 4-11-6-7-8-9

Avd 5: 3-4-6-10-1-5-8

Avd 6: 6 Einar Celeber

Den sänds direkt på tv4 sport som börjar sända kl 19.00 medans första loppet startar 20 min senare, snart miljonär, finns en väldigt liten chans men den är tagen


Mirakel Kurer

Fick 39 graders feber på måndag morgonen men jobbade ändå på dagiset. Jag hade även halsont och feber men när jag vaknade på tisdagen hade jag bara en liten förklning kvar, vad kan det bero på? Jag kan min kropp och vet vad den behöver för attbli frisk på bästa möjliga sätt, lyckades än en gång, kanske därför jag sällan är så sjuk också men när jag väl blir sjuk så är det allvarliga saker såsom lunginflamation och hjärhinneinflamation. Dessa mirakel kurer har funnits otroligt länge, så länge som jag har levt, minst!!

I dag har jag annars jobbat på dagis igen och kokade i badkaret i 90 min när jag kom hem med ett glas whiskey i handen, men lugn musik och tända ljus, låter lite som man är på väg att ta självmord men lugn det är jag garanterat inte har för mycket att hinna med för att göra de. Jag ska bland annat:

Göra världen en bättre plats och leva på
Försöka få cocacola att bli det ordet man säger oftast, just nu ligger det två tror jag
Köpa en mustang
Åka till månen

Detta är bara några av de viktiga sakerna jag kommer ha för mig.

Läst precis om en lärarinna som vart av med sin fläta och var tvungen att långtids sjukskriva sig, kan man älska sitt hår så mycket, tänk på att det är pubertitets barn vi snackar om som gör mycket impulsivt. De slog tydligen vad om vem som vågade och klarade av att utföra dådet, men det skulle vara värre om mormor kom men saxen och klippte av håret. Länk finns nedan för:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4314648.ab

Peace and love!

SKB Beach 09 Projektet

Handlar kort och gott om att gå upp i vikt och målet är 1 kilo i månaden. Denna månad var bara en halv månad då projektet startade i mitten av Januari. Fick reda på att om man vill gå upp i vikt ska man dricka öl oftare fast inte i stora mängde tillsammans med stora måltider, började lite på den iden med det slutade alltid med att det vart för mycket öl så ska väl testa med lite öl denna månad, får se hur det kommer gå. Just nu håller vi bara på att äta, den riktiga träningen kommer vi att starta med sen när snön och isen försvinner och vi kommer bara att träna utomhus och använda oss av skogens tillgångar. Målet tills den 1 feb var att vi ska ha gått upp kilo, ingen av oss lyckades så det blir 3 kilo för conny tills nästa månad och 2 kilo för mig.
Conny: Minus 1 kilo
Jocke: Oförändrat

Innebandy laget hade annars match i helgen, jag var på dop istället, mot ett Almunge som inte har så mycket talang för innebandy. Vad jag har fått höra så vart matchen onödigt jämn mot slutet och efter en del choch misstag så vinner vi ändå matchen med 9-7. Peter Jansson fortsätter att vara glödhet och gjorde 5 poäng denna match.

Kollade på finalen i morse mellan Nadal och Federer där man tydligt kunde se att Nadal är nummer ett just nu, tror han kommer vara kvar på den tronen ganska länge och en grand slam i år för Nadal är högst troligt. Hard court och australien open var den största utmaningen för honom på sin väg mot den slam som varenda tennis spelare drömmer om

Dagen har annars varit i viloläge, kollade på klassikern topgun med calle och käkade en stor tallrik fruktsallad med glass, tänkte bada nu och sedan gå och lägga mig, har varit en tuff helg med väldigt lite sömn sen tror jag för ovanlighetens skull att jag är på väg att bli sjuk men ska använda mig av mina mirakel kurer så ska det väl lösa sig.

XOXO



Julias Dop

Hon döptes till Julia Christna (tror jag) Valdine Bohmelin i Kungsholms Kyrka under lördagen och sermonin började strax efter 13 och hade ett 70-tals tema. De flesta hade klätt ut sig och de gänget som sedan skulle göra stan lite säkrare var steget vassare i sina val om kläder. Min kära bror var video man för dagen och filmade verkligen allt. Julia var väldigt glad under dopet och försökte sjunga med så gott hon kunde, vattnet på pannan tyckte hon bara var kul, såg nästan ut som hon ville hoppa i och bada. Under dopet så var det en av Jennie och Calles polare som sa en dikt en en annan pelade gitarr och sjöng, tror det var en Ted Gärdestads låt. Allt höll på i ungefär 30 min tror jag det var, prästen var ritkigt bra och man fick känslan av att dop har har gjort många gånger förrut.
Efter dopet så rörde alla gästerna sig till en lokal i närheten av kyrkan där det minglades kunde förtäras massa fika, min mor och mormor har stått i köket och bakat i 3 dygn och det vart en hel del kakor kvar så nu har de en hel frys med bullar och kakor.
Sedan var det dax för present öppning och det var mycket saker som gör att Julia ska kunna kolla tillbaka på sitt dop, av mig fick ett fint fotoalbum
Kommer kanske bilder senare, papparzzi fotograferna Katarina Bengtsson och Carl Henrik Annefors där, skulle man lägg ihop deras bilder i ett bild spel och spola så det går lite snabbare så har vi en film hur hela dopet och kvällen var.

Kvällen närmar sig och barrundan påbörjas, vi var ett gäng på 22 personer som kallades för Snäckan och kom från ett behandlings hem, säkert många som trodde på oss men tanke på vilka kläder vi hade tex en hade tighta gepardkläder med buffalo kängor. Många blickar och vägarnas kungar så stannar vi, Tror det vart 4 vattenhål innan vi kom fram till den mongoliska buffe resturangen där vi fick i oss sjukliga mångder mat och endel öl, toppen på allt så fick man friterad banan och glass. Redan vid 22 var vi framme vid våran slut destination som var, kommer inte ihåg vad den heter med hette Aladdin förut iallafall. När vi kom dit fick jag reda på att det var ett 27+ ställe och det syntes på alla som kom men senare på kvällen så smög det sig in lite folk i min ålder iallfall och i annat fall så hade jag mina personer från behandlings hemmet där också. Grymt sköna personer, tack för en bra kväll!

XOXO


RSS 2.0