Vanlig söndag

Hur många gånger har man vaknat och undrat vad man gjorde igår, har du tappat räkningen, då är det dax att sluta och göra det du gör dagen innan.

Vem röstar på en vit helg?

Helgerna är för korta, låt året bli längre bara helgerna blir längre för annars blir det att man vilar upp sig på jobbet och blir av med energin på helgerna, dålig cirkel de där men så det är dagens samhälle

Kyrkan, man kanske ska dit och förklara sina synder och mysa med nattvarden?

Nej nu blir de massa vatten och playan!!!


XOXO

Rikard Plam gör SVT och det här är vädret


Gilla läget men var aldrig nöjd!

Äntligen var det dax med seger i den glamorösa division 6 fotbollen, inget vacker spel men ett vackert resultat, 3-1 blev de till slut på en gräsmatta som är snäppet bättre än BPs. 2 assist får jag nöja mig med och med bira i handen känns det väldigt bra

Det stora gula där uppe har äntligen börjat titta fram och man kan mer än bara steka här på jorden, men det konstiga är att när väl de stora gula där uppe tittar fram så klagar man att de är varmt men så är vi människor byggda, man är aldrig nöjd, vilket jag tycker är rätt.

Man ska gilla läget men aldrig vara nöjd!

Detta spelas väldigt ofta hemma hos mig just nu, min brors påhitt

Vilar från träning

Dax för vilodagen som alla kroppar behöver, inge fys, inge gym och inge städ, trots att det verkligen behövs i mina kära lyx lya.

Och vad kan man göra mer än att läsa gamla film citat:
Förutom dom två första citaten så har man använt eller upplevt dom andra, vem tror sig inte ha sett döda människor?


Rebel Without a Cause (Ung Rebell)(1955)

Jim Stark (James Dean):
I don't know what to do anymore. Except maybe die.


Scarface (1983)

Scarface (1983):
"Say hello' to my little friend!"

The Sixth Sense - Sjätte sinnet (1999)

Cole Sear (Haley Joel Osment): I see dead people


The Graduate - Mandomsprovet (1967)
The Graduate (1967):
"Mrs. Robinson, you're trying to seduce me. Aren't you?"


Frankenstein (1931)
Frankenstein (1931):
"It's alive! It's alive!"


The Terminator

The Terminator (Arnold Schwarzenegger):
"I'll be back."


Jerry Maguire
Jerry Maguire (Tom Cruise):
Show me the money!

XOXO


Försöker hålla sig vaken

Vad ska jag göra för att hålla mig vaken, för somnar jag nu så vaknar jag 4 på morgonen, jo jag vet, jag gör en armhävning  minuten!

Lite sömn och mycket innebandy leder till den slitna människa man är just nu. Turnering resulterade i en final förlust som vi borde ha vunnit.

Vi leder med 2-0 mot ett gäng där alla ser ut som dom inte har haft någon mamma och tappar till 2-2 i sista perioden. Straffar avgör där Robin missar, Conny missar, Peter missar och Sluppe missar, svårt och vinna straffar då.

En hedrande andra plats och 2500 kr i klubbkassan sen som tröst pris fick vi 9 kilo russin.

Pizza och cola var de bästa receptet för att bli ännu tröttare men jag orkade verkligen inte göra någon mat, fick man önska en dag i sitt liv där maten var på bordet fixad och klar, så skulle jag ha tagit den här dagen.

Får önska Niklas Kronwall lycka till i kvälls NHL match, hoppas du överlever eller att du stannar hemma för jag hade inte gått ut på plan om hela motståndar laget ville slå ner mig eller skada mig till vilket pris som helst. Men de var en grym tackling du fick till på deras poängkung Havlat. Detorit segern är klar!

Peace out!

Sjukt bra smäll och Havlat kom aldrig tillbaka till matchen efter den smällen, spelar inte i kväll heller

Sovdag på MIO

Får börja med o be om ursäkt för mig just nu väldigt inaktiva bloggande men jag har helt enkelt badat för mycket, ska bli ändring på de

I dag var det första dagen på en liten mini turnering i Tumba med innabandy laget, var ingen större kvalite på innebandyn men vi är vidare och just nu obesgrade vilket resulterade i slutspel i morogn söndag så då blir det alkohol idag också. Som sagt, altid spela bakis, AB jag kommer snart igen =)

Pausen mellan andra och tredje matchen hade 7 timmar att ta dö på så vi tog grekbussen till Kungenskurva och käkade thaibuffe rullade sedan därifrån mot toan och sedan använde de sista krafterna för att hitta en säng. Vi kom in på MIO!

Där hittade vi skönaste sängen som jag har legat i, somnade på 5 röda innan personalen kom o bad oss flytta på oss så vi drog till sofforna och hittade bädsoffor. Där låg jag, Greken och Json o varsin bädsoffa och slagga i 90 min.

Kom försent till återträffen till sista matchen pga den fantastiska sovupplevelse man hade men vad gjorde de när vi rodde hem sista segern i hamn.

"MIO is the shit"

X.O.X.O




Två stjätgossar i Thailand!

Idag börjar en otrolig vandring för två stjärtgossar utan mustach, Ödlan Adam Nilsson och Stekaren Calle Sundqvist som idag landar i det prostituerade Thailand.

Efter Thailand kommer jag inte ihåg vart de skulle men det var en del öar där i närheten och de pratade om Australien som avslutning, bra med planer sen får man se vart man hamnar

De vet inte själva hur länge de blir borta men så här såg de ut dagarna innan de åkte:

        
Adam snusar och skjuter vem?                   Calle med easy på Guitar Hero

Får önska dessa pojkar all lycka under sin resa och väntar otåligt på boratbilden de ska ta på en beach blanda alla turister.
Om jag och AB kommer ner i augusti blir de iallafall en nya Boratbild!

XOXO


RSS 2.0