Michael Jackson Tribute


Vi ser allt på olika sätt

If you were a boy
then girl you'd understand
you need to stop listening to your friends
love, respect and trust your man

So I go to clubs with the guys
and sometimes flirt with the girls
I should be able to roll out
as long as Im coming home to you
and give you the world

But you are not a boy,
so you dont have a clue
How I work and pay the bills
girl, everything I do is for you

Blommor och Choklad

Som många redan vet så jobbar jag på dagis och denna ljuvlit regninga dag som även är kallad svensk sommar så kom ett par föräldrar med blommor och choklad.

Självklart blir man glad och stolt även fast man vet att det är tradition som dom "måste" göra för att visa sin tacksamhet men kommentaren efter jag har fått blomman som ska hänga ute är:

"För du har väl en balkong och kan ta hand om blommor"
- Javisst har jag en balkong och synd att de inte var några fina blommor för det är bara dom som överlever hemma hos mig

Jag vet inte vad jag gett dom för intryck men visa föräldrar är väldigt speciella de vet ALLA som jobbar på ett dagis och dessa fördomar om unga män, varför är vi alltid så dåliga på de "kvinnliga sakerna"?



XOXO

Fotboll eller tennis?

Dom glamorösa divison 6 fotbolls livet lockar igen och det är en sten hård fotbolls match idag kl 16 vid diös hallen väntar men...

Det är tennis idag också och man hinner inte båda vilket borde ganska givet resultera i att tennisën går för, när var en svenska pojkspoling i en franska öppenfinal senast?

Testade och skrivet ett gästbok inlägg i laget hemsida, Citerar: "Jag kanske inte kan vara med på matchen, Söderling spelar final i franska öppna samma tid, kan ju vara med om han vinner i tre raka 6-0,6-0 och 6-0"

Varpå tränaren ringer upp mig 30 minuter senare och frågar om jag har skrivit inlägget och frågar om jag är allvarlig, jag skrattar och säger klart jag är allvarlig, fotboll kommer ju alltid i andra hand. Riktigt så var de inte jag sa att jag skämtade och att jag självklart skulle spela matchen. Tränar säger bra, jag höll på få psykbryt när jag läste inlägget.

Robin förlorar annars i tre raka idagen tennis så nu behöver man inte kolla på den!

XOXO


Student Fredag

Just nu är man hos Markus Norgren och firar hans stora dag, trivs som fan här med både det ena och de andra
Tror fan att de finns en MILF här men nu byter vi ämne!

Grattis Markus, fan vad skönt och ta studenten, nu kör vi natten lång!
Och resten av alla, vad kommer ni komma ihåg?

Robin vann en sjuk tennis match idag vilket gör oss alla häpnasväckande, vem trodde att en svensk pojkspoling kunde spela tennis, vet ingen svensk som kunde de men inget funkar enligt gravidationern

Ska festa vidare och peace alla som chillar denna ljuvliga kväll!

XOXO

RSS 2.0