Städtime

STÄD: Nu är det verkligen dax att börja städa och jag vågar inte lägga ut några bilder på hur det ser ut just nu men de som vet hur kollektivet med broschan och slafs på södervägen hade det så har ni en väldigt bra liknelse

Just nu ser det ut som några jordbävningar, någon atombomb och en fjortisfest har vandrat genom min lya där jag och broschan ska förseställa att bo. Följer det orena miljö med broschan?

Tur att man har blommor som tål mycket, har uppfostrat den väl så de flesta lever fortfarande, vi började små städa igår, vi gick ut med 12 påsar sopor som vi har kastat på baksidan. Alltid en början...

Deadline när vi ska ha helt rent och när vi kan börja ta emot besök igen är på fredag den 17 april 2009, lika bra att jag säger datum och år annars går det alltid och slingra sig.

SKB 2009 projektet går inte som väntat, jag går fan inte upp i vikt hur mycket jag än vill, något som har ett förslag på hur man kan göra?



// Kan kärleken besegra allt, finns Hollywoodfilmernas avslut i verkliga livet?

Lika som bär

Som många redan vet så jobbar jag med små vilda djur och idag ritade vi ett ritbok och där fanns det något som man inte har gjort på väldigt länge, Finn fem fel.

Finn fem fel på dessa bilder?


Stor Sek och Mini Zek
På sammabild, ovanligt? Klockren likhet och båda är sjukligt lik sin far

 
Hästen och Svarte Petter
Svårt och hitta olikheter här

 
Thomsson och Tintin
Deras väldreserade hundar är väl största olikheten, annars så har väl Tintin en snyggare frilla?


Likheter är något som man kan ta nytta av speciellt om man är tvilling, precis som jag är. Nu i äldre glans dagar så är vi inte så lika längre men i unga stekar åldern var vi iallafall mer lika varandra. Måste vara därför broschan fick så mycket skäl av lärare och våra föräldrar för jag lyckades alltid skylla allt på honom.

Hört nu att broschan är väldigt lik Gessle och har jämnfört några bilder och de stämmer fan väldigt bra


Några som är väldigt lika är iallafall den som sjunger den kvinnliga och den maskulina rösten i denna lilla video, kolla själva


Sovmorgon till 12.00 idag så blir nog gym strax så kan man vila sen på kvällen när man ska tvätta, vilken bra dag man har att vänta sig

XOXO

Fördomar

Tänk er in i denna situation:

Två personer som är gifta sen en längre tid tillbaka har lagt sig i sängen och då uppstår denna konservation

- Även om du skulle vilja ha sex med mig ikväll så vill jag inte
- Okej

- Visst är det spännade för även om du skulle vilja ha sex med mig så får du inge?
- Mmmmm

- Jag tror jag sover naken i natt
- Varför det? De brukar du inte göra

- Jag vill inte fresta dig
- Men snälla..

- Jag kommer inte HINDRA dig om du skulle ta på mig!!!

Vilka fördomar har du och vem är killen och vem är tjejen i denna konservation?

Fördomar är väl egentligen ett väldigt skönt inslag i vardagen. Man kan tex gå på stan, käka på en uteservering, kolla över torget och då har man sett tre våldtäkts män, en fågelskådare och en blivande kung.

Männen hade en liten fördel föritiden, om man kan säga de fördel, när det gäller fördomar. För blev man less på kärringen så kunde man sprida några fördomsfulla rykten om henne så vart man av med henne, för då var hon en häxa.

Själv så är jag fördomsfull av mig men den största av de alla är nog gud sig själv som kastade ner en pojke på gatan som sprang runt och sa åt alla vad de skulle göra och tänka på. De som inte gjorde som han sa fick lite voodoo över sig, kanske var det därför som så många ville att han skulle bli hängd?

Titta på den här bilden och använd era fördomar nu!



Mitt första intryck är att han är hemlös, arbetslös men ändå fullt frisk

men denna Peter är en dräng som bor på Tallkotten, jobbar på stora statoil och har vissa handicap, vilket nästan är raka motsatsen mot vad jag trodde först.

Säger bara de, ha fördomar!

XOXO

Nu kör vi

SKB projektet har fått en ny fas, istället för att käka och dricka bärs så har vi börjat träna, käka och dricka bärs. Det ger resultat för conny som har gått upp 3 kilo vilket är ett kilo under de mål som vi har varje månad, själv har jag gått upp ett kilo och ligger efter med 3 kilo. Kommer bli tufft och komma ikap dom kilona men det ska gå. Gym om 30 min för jag har precis druckit upp mitt kreatin

En på mitt jobb vid ska till London och se ett punk rock band och hon kunde inte förstå hur jag kunde missat detta band men lyssna och bedöm själva



Var på en Eckerö kryssning som inte slutade helt som planerat men vi hade sjukt kul. Vi var 10 pers som började fylla våra munnar med alkohol och sen bar det av mot bussen som gick vid 13 tiden. Jag lyckades sumpa min biljett under den resan och hade lite flax att jag fick följa med på båten.

Sen mot buffen och den tallriken jag och Calle tog har väl aldrig skådats på denna båt förut, en blandning av de bästa och av de mesta, klade knappt att bära tallriken till bordet och kanske är förståligt att jag inte ens käkade upp hälften av vad jag tog.

Efter buffen gick vi ut på däck och satte och i en iskall storm och drack bärs visst har vi några vikingar men jag är fan inte en av dom när de kommer till kyla, jag tog mitt öl o satte mig i ett hörn och drack min bärs. Så småning om kom vi in och man kunde andas ut tills första vakten kom och plockade all våran öl men vi var inte sena på att bege oss mot taxfreen igen och köpa nya och sen var de igång igen.

Hem resan som skede när klockan började snurra lite väl mycket vart väldigt udda, Madde satte sig vid en stol och somna, vi plockade bärs från en platta som någon annan på bussenhade köpt, Emilie fick en 65 årings ansikte en dec framför hennes och sedan började han skricka. Emelie lackade och ska nu stämma bussbolaget för diskriminering.

När vi kommer till Uppsala väntar min mor på mig och madde där, calle och nicklas begär sig mot en hemlig ort och dricker upp en platta bärs och de andra tar de de lyckades få med sig in i en taxi mot stan men alla lyckades inte få med sig allt från taxin. De dra på Etage men lämnar de efter de hade sett trubaduren på övervåning för att bege sig hem och däcka

En vanlig Eckerö kryssning!

Fotbolls träning ikväll hoppas foten håller, ska tejpa hårt som fan och ta något smärtstillande så man kan köra, trampade snett på dagiset idag och foten är väl lika bra som Djurgårdens målvakt

X.O.X.O

RSS 2.0