Arlanda IBK/IBF - SK Vide

Resultat: 4-5

Målskyttar: 2 mål Peter, 1 mål Tobbe, 1 mål Sven, 1 mål Sekan

Assisterande Coach för dagen till Coach David så lyckades vi lägga upp en perfekt taktik och mycket bra med de förändringar vi gjorde i kedjorna, coach seger. Vi är ett lag som behöver bra motstånd för att vi ska spela riktigt bra och det fick vi på matchen. Motståndarna hade dragit ner 3 spelare från division 3 laget och 2 av dessa har producerat mest poäng i de laget och jag tror dessa spelar taggade vårat lag extra mycket. Första perioden såg mycket bra ut. vi hade mycket boll inom laget, det var inte stressigt på back sidan, vi väntade på lägena och vi skapade många bra lägen. Trots att vi tränar väldigt mycket avslut så missar vi grymt många bra lägen eller hur Sekan?
Efter första perioden så leder vi med 2-1 efter ett mål från Tobbe som går på något konstigt sätt men det ligger mycket vilja bakom det målet, inte det snyggaste men det var mål. Andra målet är en kontring där en back lägger en diagonalare till Sven som står vid andra stolpen och stötter in den.
Andra perioden är den sämsta av de tre men ändå är den inte dålig, tror att den här matchen är våran bästa på hela säsongen. Små slarvar lite, blir smått nervösa, antagligen för att vi börjar få för stort självförtroende och tror att vi kan göra allt själva. Efter denna period står det 2-2 efter en markerings miss i försvaret i slutet av perioden.
Inför sista så säger vi att vi ska jobba mer för varandra och laget, försöka gå tillbaka till samma spel som i första perioden. Vi kommer tillbaka till samma spel och skapar mycket men det är motståndarna som orättvist tar ledning med 3-2 men vi kvitterar omgående genom Sekan, upp i nätaket från nära håll. Sen inspel mitt i slottet fram till Peter som gör sitt hårdaste skott för säsongen, rätt upp i krysset. Sen får vi PP som inte spelas allt för bra men efter en grov försvars miss från Arlanda så kommer vi två mot noll och en sidleds pass till Peter så har vi vänt matchen och leder med 5-3. Arlanda tar timeout, tar ut målvakten och lyckas kvittera till 5-4 vilket blir slutresultatet.

Slutanalys:
Vi måste fortsätta träna avslut, Lutte gör en grym match i mål och vi kommer nog spela bättre i div 4 när vi möter bättre motstånd, hoppas bara vi tar chansen. Man hört talas om hemma domare men det här var ganska överdrivet, trots detta håller vi oss lugna vilket är mycket starkt

Player of the day: Hela laget gör en grym insatts men återigen är det Peter som gör 2 match avgörande mål och kämpar på bra genom hela matchen the player