Tillbaka till vardagen

Nu är alla lov slut och man ska tillbaka till vardagen, men man kommer ha lite mera tid här och framför skolböckerna annars har denna ledighet varit välbehövande och väldigt passande.

Igår vart det bullbakning och jag gjorde nästan allt själv kanske därför bullarna vart så goda som dom vart, kan fortfarande inte receptet men känsla funkar alltid

Sverige förlorade mot Kanada och vi hade inte mycket att sätta mot, markström i mål hade inte sina bättre dagar och det hade ingen av svenskarna heller men jag tror på en ny final nästa år eftersom halvlaget kan köra nästa J-VM också, dom kommer komma med lite mer kött på benen till de andra yngre spelarna.

Nu är det dax för träningarna också, första träningen efter uppehållet börjar ikväll vid 21 i häslohuset, sen nästa träning i morogn och en väldigt rolig match i helgen mot serieledarna Sirius. Kommer bli en grymt svårt match och det ska mycket till om det ska bli vinst, får se hur tränarna gör denna match, alltid lika kul och se :)

Heineken måste göra en av de bättre reklamerna vi kan se på TV och man kan VÄLDIGT tydligt se vilken målgrupp dom har i sin marknadsföring:

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0