Loke - SK Vide

Resultat: 8-7

Målskyttar: 3 mål Bengtsson, 2 Mål Marre, 1 mål Peter, 1 mål Slurp, 1 mål Nicklas

Denna grymt viktiga match börjar darrigt från våran del, det märktes redan på uppvärmningen att det var små lojt och det är tråkigt att det ska ta en halv period innan vi börjar komma igång. Tror vi måste tacka Peter Lundin som glömde skriva upp Mickael i protokollet och vi fick 5 minuter i boxplay, efter den så kändes det som alla kom igång och vi hade "värmt upp". Vi spelar annars en bra match, skapar bra lägen, gör mål på våra chansen och matchen blir onödigt jämn. Micke i målet gör inte en av sina bättre matcher och släpper in några billiga mål. Slurp gör dagens snyggaste mål när han tar bollen bakom mål, gör bort två spealre och springer slalom fram till deras mål och lägger in bollen i motsatta sidan. Matchhjälte blir till slut Bengtsson när han på något konstigt sätt på pass från Peter lyckas peta in bollen under målvakten när det ungefär är 3 min kvar av matchen.

Positivt var vårat målskytte och att vi behåller lugnet trots att domarna var en av de sämre på mycket länge om man snackar om mutade domare så ligger dom här bra till. Våran inställning måste också in här, trots att vi leder stora delar av matchen och släpper in dom i matchen så kämpar vi hela vägen tills klockan ringer, vilket gör att vi vinner matchen med ett mål, mycket viktigt

Negativt var vårat powerplay, tror dom hade fler skott än vi. Vi släpper in 7 mål är inte heller bra, det var några försvars missar som garanterat inte får göra.

Player of the day är våra målskyttar, dom 5 var anningen vassare än de andra och det är starkt och ha 5 spelare som gör en grym insatts.

Måste även tacka våran publik som skrek sig hesa, allt för att stötta laget Sk Vide, sjukt kul och höra och man taggar som fan när man har ett sånt stöd, fast publiken kanske var lite för taggade ibland? =)

Skön seger och och skön seger fest sen på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0