Gubben i lådan

När man har rast och man befinner sig på jobbet under sin vakna tid på dygnet måste hitta roligheterna på jobbet, gubben i lådan är en klassiker från långt bak i tiden så tänkte att vi måste testa den, resultatet vart så här:



Bakom kameran: Robert Rothenborg, de andra ser ni vilka det är

Helgen vart annars ett lugnt projekt, fredag var ut och hälsa på stan, kommer ett kort inlägg om det senare för vi hade en väldigt rolig hemresa, sen under lördagen satt vi hemma hos mig och lirade PES turnering. Av 4 lirare kom jag 4:a inte en allt för stabil insats. Vinnare blev Roddan, två broski, tre Robban. Tur att det var barnförbjudet för det var många ord som flög i luften speciellt när vinnaren av turneringen lirade.


Finalen av finalen liras här, se hur koncentrerade lirarna är och Robban som deppar och hittar på bortförklaringar hela tiden

Söndagen lirade vi innepinne match, seger med 4-2, lyckades få in en kasse men missade mirakulöst mycket, jag måste bli effektivare. Annars gör vi en stabil insats utan att behöva förta oss och defensiv arbetet ser fortsatt bra ut. 2 vinster av 2 möjliga får man vara nöjd med.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Lina

Snygging i lådan!

2009-08-17 @ 13:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0