Sk Vide - Sten Sture U

Match resultat: 5-1

Målskyttar: 3 mål Bengtsson, 1 mål Micke B, 1 mål Sekan

Period 1: Vi börjar matchen med 3 fulla femmor och det blir svårt att riktigt komma igång, tempot och koncentrationen är inte riktigt där vi vill ha den. Vi tar ledningen efter ett misstag av deras försvar och Bengtsson lägger in den i mottsatta burgaveln sen blir det mycket slarv av båda lagen och Sten Sture kvitterar lite turligt till 1-1 innan perioden är slut. Båda lagen känner fortfarande på varandra men Sk Vide har mycket boll.

Period 2: I andra halvlek kommer vi igång lite mera och vi börjar skapa fler vassa chanser, andra femman gör en bra insats och har många chanser utan att riktigt få in den. Inget speciellt och kommentera fortfarande mycket slarv av båda lagen men Sk Vide är det mycket bättre laget.

Period 3: Det är inte många sekunder som Sten Sture håller i bollen denna period och när dom väl gör det så händer det inget. Vi kan göra några enkla mål och vinner matchen komfortabelt med 5-1

Sammanfattning: Vi har samma problem som vi har haft dom senaste matcherna, den riktiga fokuseringen saknas, kanske pga att vi kör med 3 femmor, det tar mycket längre tid att komma in i matchen. Men en enkel vinst och styrkan sitter i att vinner trots att vi spelar dåligt. Sluppe missade öppet mål från 1 meter, garvar fortfarande åt de men jag kan hålla med, det måste vara nått med Sekans passningar.
Plus till Lutte i mål och andra femman som skapade många målchanser. Det kunde ha blivit en större vinst men Sten Stures målvakt gör en riktigt bra insats och gör många fantomräddningar.

Nu klättrade vi i serien och ligger på en tredje plats men nu kommer 3 tuffa matcher och nästa helg väntar serie tvåan Lamadjuret och ska vi kunna vinna mot dom så måste spelet bli mycket bättre och vi måste lära att sätta dom chanserna vi får.