Lamadjuret - SK Vide

Resultat: 3-3

Målskyttar: Slurp 2 mål, Bengtsson 1 mål

Period 1: Vi startar matchen med 3 femmor och vi får samma inledning som dem senaste matcherna, vi har svårt att komma in i matchen. Dom har många farliga kontringar och vi har micke i mål att tacka att vi klarar 0-0 efter första perioden. Vi har mycket boll men inte mycket händer och dom kontrar hela tiden.

Period 2: Börjar som den första perioden men vi lyckas ta ledningen genom sluppe, han får bollen till höger mitt på deras plan halva och lägger upp den i höger kryss. Matchen fortsätter men halvdant spel och dom fortsätter och kontra. Dom kvitterar gasnka snabbt och tar ledningen ganska turligt genom en styrning på en av våra egna spelare. 4 sekunder kvar av perioden får vi ett frislag i hörnet, sekan petar bollen till sluppe som på något konstigt sätt lobbar bollen mot mål och den går in, bara sluppe som kan göra sånna mål, 2-2 efter andra.

Period 3: Tidigt i perioden tar motståndarna ledningen och nu börjar det bli lite mera fart i matchen, vi har gått ner på 2 femmor och man känner att mankommer mer och mer in i matchen. Efter deras ledning backar dom hem mer än vad dom har gjort under hela matchen. Vi börjar skapa lägen men dom kntrar farligt och micke gör en mycket bra match i mål. Efter ungefär 15 min får dom en utvisning, och vi gör en förändring i PP uppställningen, sluppe pointar och bengtsson framför mål. 1 min senare får thmsson fram bollen till bengtsson som helt fri framför mål lägger den i bortre nättaket. Vi har tagit över matchen helt och morin får öppen kassa sista sekunderna i matchen men lyckas på något sätt missa hela målet. Matchen slutar 3-3 men vi förtjänade segern.

Sammanfattning: Svårt att lira med 3 femmor iallafall i vårat lag, starkt att vi håller oss hyffsat lugna trots deras efterslänger som var genom hela matchen och vi pumpar på även fast vi ligger under, bra kämpglöd. Vi måste lära oss och kontra mycket mera, andra femman spelar ett 2-2-1 system enbart för att vi ska kunna kontra men vi gjorde inte en enda kontring under hela matchen.
Lamadjuret är ett av de bättre lagen vi möt denna säsong men vi var det bättre laget, dom klarar en poäng och vi förlorar två.