Bermudatriangeln: Del 1 av 2

Del 1: Tar upp myterna
Del 2: Förklaringarna och försök till förklaringar kring dessa myter

Bermudatriangeln eller dödens triangel som det kallas ibland är ett av jordens mest fruktade övernatruliga fenomen. Trangels tre punkter är Miami, Puerto Rico och Bermuda, den är över 2,5 miljoner kvadret meter stort och är allt som sägs en myt? Vissa hävdar det och vissa tror på allt som sägs. Väderförhållande i denna trinagel kan vara förödande för flygplan och fartyg, en orkan kan ha mer energi än 10000 atombomber, vågorna kan vara över 15 meter höga och vinden kan blåsa upp till 320 km/h. Trots dessa förhållanden försvinner många flygplan och fartyg under lugna förhållanden, helt utan förklaringar.
Det mest kända försvinnandet är mysteriet kring flight 19 vilket är flygvapnet i Miami som var ute på ett rutinuppdrag men kom aldrig tillbaka, när dom skulle återvända till basen kom ett nödanrop via radion, i nödanropet hade det sagts att piloterna sett tjocka dimmoln, snurrande kompasser och kokande och ångande hav. Utan kompass fick dom köra på känsla var dom skulle, detta kom att bli USAs flottas största räddnings pådrag i deras historia men dom hittade inget, inga flytvästar, inga vrakdelar, inga olje fläckar, dom hittade inget och än idag vet man inte vad som hände med flight 19. 60 år senare gjordes en exakt likadan flygtur som dom skulle göra, likandant flyg, startade samma tid, det ända som var annorlunda var att vädret var lite bättre. Under denna flygtur så hände exakt samma saker som med flight 19, varför vet ingen.

En del överlevande hävdar att dom har sett UFOn som stannar ovanför molnen och sen när dom ser ett vitt sken stannar deras motor eller så slutar deras kompass att fungera.

1963 störtade 2 tankplan från en höjd på 10000 metershöjd, helt utan förklaring, kan det ha varit en mänsligt fel eller något annat?

Mycket har hänt, många teorier finns men ingen vet exakt säkert vad som har hänt, del 2 tar upp hur myterna uppkom och teorierna kringa mysterierna.


Sjukt att man kommer ihåg sånt här men det är ganska intressant så är nog därför. Idag har jag haft en dag hemma med en hel del pluggande och det kommer bli pluggande hela kvällen också, skönt med variation eller hur? Ingen fys träning med innebandyn finns inte tid för sånt just nu.

Håret börjar bli långt så kanske dax för att fixa till det, har inte bestämmt mig än vad jag vill ha men nått annorlunda kommer det att bli.

X.O.X.O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0