2 dagar kvar

Sen är det julafton och dem flesta träffar familj och vänner medans några sitter själva eller jobbar hela dagen. Jag skulle kunna jobba, julafton är inte densamma som den var när man var liten men det är endå en speciell dag. Julafton har vi fått från den judiska kalendern och det är en början på juldagen. Vi nordiska länder + några till i europa delar ut julklapparna då medans tex USA och Storbrittanien förlänger firandet och delar ut julklapparna den 25 dec. När de länder som firar mellan natten den 24-25 dec så är denna natt förnippad med en massa skrock enligt nordisk folktro tex att djuren kan prata, ljusen ska brinna hela natten annars blir det dödsfall och de dödas själar återvänder till sina hem och det ärför man ska ha mat framme åt dem. Det är inte bara denna helg USA är bättre än oss på att festa, kolla på deras nationaldag jämfört med våran.

Matchen i lördags slutade inte som vi ville, det var förlust med 6-3 efter deras sista i öppen kasse. Vi kör på två femmor genom hela matchen vilket gjorde att man kom in i match mycket snabbare, jag personligen tycker det är mycket bättre men det märkets att många inte är så tränade för de. Sen var det svårt att komma igenom deras försvar och det saknar vi, vi saknar kreativitet bland både forwards och backar, känns som många springer för sig själv och tänker att någon annan borde ta den löpningen eller så vill man helt enkelt spara krafter. Mycket ändringar i formationer utan att riktigt lyckas men bra insiativ men tycker att vi borde hårdare ha matchat de spelare som spelade bäst den matchen istället för att fortsätta på två femmor för det såg vi att det inte funkade. Sen hade vi inte det flytet som vi behövde, marre gjorde självmål och dom fick in ett par lätta bollar men samtdigt gjorde micke sjukt många kanon räddningar också.

Denna dag blit fylld med att ta det lugnt, fundera på vad jag ska köpa för julklappar i morgon när det blir ölshopping, vilket går ut på att man ska hämta en kundvagn sen köper man massa öl på bolaget sen går man runt och köper julklappar och dricker öl, efter några öl då kommer man ha gryma ideer på julklappar, undrar om man vill att man ska ha hittat deras julklapp tidigt eller sent på dagen.
Men nu blir det film, sen bad, efter det blir lite städande innan jul som vore fint och till sist kolla om man har några julsaker i förrådet kanske dax och julpynta snart

X.O.X.O

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, kul idé med öl-julklapps inhandlingen ;)

2008-12-22 @ 19:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0